Vaš pouzdani i jedini administrativni partner

Amina Asotić Avdović

CEO i diplomirani ekonomista

Amina Asotić Avdović

je diplomirani ekonomista  i direktor Biznis Centra AMIOFFICE

Biznis Centar  je osnovan sa ciljem da predstavlja mesto gde će pojedinci i kompanije moći da dobiju kompletnu pravnu i ekonomsku  podršku i dokumentaciju zasnovanu na dugotrajnom odnosu poverenja.

Amina Asotic Avdovic ima dugogodisnje iskustvo u sferi finansija i od 2010 godine poseduje Sertifikat Narodne Banke Srbije za obavljanje menjackih i platnih poslova.

od 2014 godine Sertifikat Centra za Poslovne Vestine „Eduka Plus“ iz Niša, za:

  • obavljanje knjigovodstvenih i administrativnih poslova
  • preuzimanje preduzetnickih vestina i obavljanje softverskih poslova vezane za vodjenje poslovnih knjiga.

2015 godine Sertifikat Turskog Kulturnog Centra o znanju turskog jezika , a 2019 Sertifikat Evropskog Instituta za obrazovanje i edukaciju o znanju engleskog jezika i 2020 Sertifikat Evropskog Instituta za obrazovanje i edukaciju o znanju nemackog jezika, kao i Sertifkat platne institucije za vodjenje platnog prometa.

U martu 2019.godine je proglasena za najboljeg zastupnika osiguranja u Centralnoj Srbiji,dobitnik je mnogih nagrada i zahvalnica.

Njeno trinaestogodisnje iskustvo u oblasti finansija,ekonomije,prava i osiguranja doprineli su da uspesno ostvaruje saradnje na medjunarodnom nivou sa vodecim pravnim licima iz pomenutih oblasti.

Iako se bavi upravljanjem i organizacijom , ona licno resava složene postupke,postavlja strukturu za razvoj preduzetnika,malih i srednjih drustava kao i velikih kompanija , a pruza i savete pojedincima koji zele da se bave investiranjem. Takodje savetuje povodom svih aspekata osnivanja kompanija , povracaja poreza iz inostranstva,medjunarodnog prava kao i sastavljenje svih akata .